luni, 2 noiembrie 2009

Precizari privind ajutoarele pentru incalzirea locuintelor in sezonul rece, perioada noiembrie 2009 - martie 2010

In atentia persoanelor/familiilor care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat, gaze naturale sau lemne, carbuni si combustibili petrolieri.

Incepand cu data de 19 octombrie 2009 se distribuie formularul de cerere si declaratie pentru acordarea ajutorului de incalzire persoanelor al caror venit mediu lunar/membru de familie realizat in luna anterioara este de pana la 425 lei.

I. Formularele pentru ajutorul de incalzire a locuintei cu energie termica in sistem cetralizat se distribuie de la sediul Primariei Medgidia, pana la data de 23 octombrie, administratorilor asociatiilor de proprietari/locatari sau consumatorilor individuali, dupa cum urmeaza: - cam nr.7 pentru Zona Nord si Zona Rahovei (asociatii de proprietari/locatari si consumatori individuali); - cam.14 pentru Zona VS-uri (asociatii de proprietari/locatari); - CIC pentru Zona Sud (asociatii de proprietari/locatari); - cam.45A pentru Zona Centru (asociatii de proprietari/locatari)

II. Formularele pentru ajutorul de incalzire a locuintei cu gaze naturale se distribuie de la sediul Primariei Medgidia, pana la data de 23 octombrie, consumatorilor individuali, de la cam. 7.
Termenul de depunere a cererii si a declaratiei pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei cu energie termica in sistem cetralizat sau gaze naturale este 30 octombrie 2009 in aceleasi locatii.

III. Formularele pentru ajutorul de incalzire a locuintei cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri se distribuie/se depun in perioada 19 - 30 octombrie 2009, dupa cum urmeaza: - cladire anexa primarie cu intrare din str.Avram Iancu pentru Zona Est; - birou ajutor social pentru locuitorii din Zona Centru; - cam.10 pentru pentru locuitorii din Zona Vest ; - birou administrator Piata Nord pentru locuitorii din Zona Nord; - Biblioteca Valea Dacilor pentrulocuitorii din sat Valea Dacilor; - SC “MAXICOMP” SRL pentru locuitorii din sat Remus Opreanu. Pentru relatii suplimentare, va puteti adresa Centrului de informare cetateni din cadrul Primariei Medgidia.